Stöd (helpdesk)

Vi är ditt stöd

Om du behöver hjälp med vad som helst från att starta företag till att utvecklas som entreprenör, har vi en lösning för dig. Vårat stödpaket har utvecklats under 12 år redan.

Skaffa teknisk utrustning
Bokningsprogram
Bokföringstjänst och ekonomisk rådgivning
Kunddatabas
Frågor och svar
Marknadsföring
Material (till kundjobb och för synlighet)
Utbildning och Business coaching

Hyrstolsmodell eller eget?

Vi har flera coacher som vill ha en kollega. Ta kontakt med någon du hittar här och fundera på om du också vill jobba tillsammans med någon annan i samma lokal. Du får då ytterligare stöd av någon. Kan det bli lättare än så?

På ditt sätt

Cirka 70% av våra  coacher jobbar med bantare på heltid. Många av dem har börjat deltid och lämnat sitt andra jobb efter att ha sett vad coaching är. Den största fördelen med att vara företagare är att du får bestämma över det mesta själv. Du kommer att få kunskapen, erfarenheten och entusiasmen från oss för att förverkliga din dröm. Den investering i tid, pengar och energi kommer att ge dig avkastning. Om du vill ha hjälp med att starta ett företag, kontakta oss så gör vi det åt dig.

Säker kundkrets

I utbildningarna får du direkta och praktiska tips om kundförvärv. Vi har producerat t.ex. onlinebokning så att bantare enkelt kan boka en tid åt dig så snart de kommer på att de vill gå ner i vikt. Vi marknadsför programmet i flera kanaler och lär dig använda den sk. djungeltrumman. Varje instruktör är själv en gående reklampelare om att programmet fungerar. Detta kan inspirera vem som helst. Du övar även på att pitcha bra. De flesta av dina bantare kommer att berätta om dig åt sina vänner och bekanta.